Orlić: Cela Srbija vidi i zna ko za nju radi i ko se za nju bori!

01.12.2023

13:43

0

Državna politika koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, svakodnevno celoj Srbiji donosi velike i važne vesti i promene, rekao je Orlić

Orlić: Cela Srbija vidi i zna ko za nju radi i ko se za nju bori!
Vladimir Orlić - Copyright Tanjug/STR

Kandidat sa liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane" Vladimir Orlić obišao je danas članove i aktiviste Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bačkoj Palanci i tom prilikom rekao da cela Srbija vidi i zna ko za nju radi i ko se za nju bori.

Kako je istakao, državna politika koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, svakodnevno celoj Srbiji donosi velike i važne vesti i promene, baš kao što je najavljeno potpisivanje ugovora o izgradnji mosta preko Dunava, od Bačke Palanke do Neština.

"Vidi i zna cela Srbija ko za nju radi, ko se za nju bori i za svakog se čoveka brine. To će, pobedom liste 'Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane', ubedljivo potvrditi i 17. decembar", rekao je Orlić pozivajući sve da izađu na izbore i daju glas za odbranu dosadašnjih rezultata, nizanje novih uspeha i još bolju budućnost Srbije.

Zahvalio je stranačkim saborcima jer danonoćno i neumorno čuvaju Srbiju kakvu imamo danas – slobodnu i suverenu, i svojim posvećenim radom učestvuju u pisanju istorije svoje zemlje na najlepši i najvažniji način.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike