Đukanović: Slučaj "Miketić" ogolio licemerje navodnih boraca protiv nasilja

01.12.2023

09:26

0

Sada je skroz ok i da se plati za seksualne usluge, sasvim je na mestu da se šmrče kokain i nema nikakve veze što sve to radi narodni poslanik - napisao je on

Đukanović: Slučaj "Miketić" ogolio licemerje navodnih boraca protiv nasilja
dijana hrkalović (13) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović oglasio se povodom slučaja eksplicitnog snimka Đorđa Miketića, visoko pozicioniranog opozicionog političara sa tajkunske liste „Srbija protiv nasilja“ Dragana Đilasa, poručivši da na taj način ogoljeno licemerje navodnih boraca protiv nasilja.

- Slučaj „Miketić“ je samo ogolio licemerje navodnih boraca protiv nasilja. Sada je skroz ok i da se plati za seksualne usluge, sasvim je na mestu da se šmrče kokain i nema nikakve veze što sve to radi narodni poslanik. Nije bitno nedostojno ponašanje narodnog poslanika, već je bitno kako je snimak dospeo u javnost. Za lažni snimak koji ste podmetnuli narodnom poslaniku iz SNS, koleginici Staši Stojanović, danima ste je razapanjili. Čerečili ste je i zbog selfija u Skupštini i držali svima nama slovo o moralu. Niko od vas jedno izvini joj nije uputio posle svega što je prošla zbog vaše podmetačine i želje da joj se napijete krvi samo zato što ne misli kao vi - napisao je Đukanović na društvenoj mreži X.

On je dodao da ipak, građani "Miketića brane na sva zvona".

- Super je što narodnim parama plaća usluge i kokain. I još dodate da su to njegove pare koje je zaradio. Jesu, slažem se, ali ga narod plaća da svojom pojavom drži do dostojanstva narodnog poslanika, a ne da pravi bahanalije. Šta ljudi da pomisle posle onog snimka? Kakav je to primer mladima? Sramno je što niko iz Đilasove koalicije reč nije rekao o ovom skandalu. Očito mu daju podršku za šmrkanje kokaina - zaključio je Đukanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike