Vučić o napadima opozicije da je u lošim odnosima sa Gašićem i Lončarom: Izuzetno ih poštujem i cenim, idemo na rođendane deci

26.11.2023

22:34

0

Autor: 24sedam

Tako da vidite koliko lažu. Ja se nasmejem kada sve to pročitam - rekao je predsednik

Vučić o napadima opozicije da je u lošim odnosima sa Gašićem i Lončarom: Izuzetno ih poštujem i cenim, idemo na rođendane deci
Copyright MUP Srbije

Gostujući u emisiji "Hit tvit" na Pinku, predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o napadima opozicije da je on u lošim odnosima sa Bratislavom Gašićem i Zlatiborom Lončarom. 

- Bata Gašić je jedan od meni najbližih ljudi. Zajedno smo ušli u SNS. Idemo na rođendane deci. On se uvek postara da mojoj deci donese poklone pre svih ostalih i u najboljem mogućem smo odnosu - rekao je on. 

Vučić je kazao da izuzetno poštuje, ceni i voli Zlatibora Lončara. 

- Tako da vidite koliko lažu. Ja se nasmejem kada sve to pročitam. U dobrim odnosima sam i sa Sinišom, Vesićem Šapićem. Nije uvek to sve jednostavno, ali vidite. Samo da vam kažem, evo recimo sa Anom sam radio do kasno noćas, do jedna iza ponoći. Hoćemo da izađemo sa ozbiljnim obećanjima sa poljoprivrednicima. Ja sam rekao Ani, stvarno ne mogu da se koncentrišem više, bitno da smo napisali ovih šest najvažnijih tačaka. Ja sam ovde doneo kjnigu pristojnih judi koji se ne bave hajkama i nisu se plašili hajki. Sa tim ćemo izaći u javnost, nećemo samo stavljati imena već ćemo promovisati te ljude. Da ne izdvajam imena, ali 10 akademika su tu. Hađi Đokić, Milan Stevanović, Svetislav Božić, akademik Svetislav Arsić, i tako dalje... Videćete, biće zanimljivih imena - kazao je predsednik.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike