Gujon reagovao na sramne napade Đilasovaca na Novaka Đokovića: Ovako izgleda kad se udruže regionalni mrzitelji svega srpskog!

25.11.2023

13:15

0

Smetaju im i naše rodoljubive pesme - napisao je Gujon

Gujon reagovao na sramne napade Đilasovaca na Novaka Đokovića: Ovako izgleda kad se udruže regionalni mrzitelji svega srpskog!
Arno Gujon - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Pristalice Dragana Đilasa ovih dana na Tviteru udaraju ni manje ni više nego na Novaka Đokovića, a na njihove sramne izjave reagovao je Arno Gujon!

Gujon se povodom toga oglasio na svom zvaničnom Iks nalogu na kom je napisao:

- Ovako izgleda kad se udruže regionalni mrzitelji svega srpskog Ljubomir Filipović i levo-liberalna opozicija u Srbiji Velibor Zejak iz Pokreta slobodnih građana. Smetaju im čak Novak Đoković i naše rodoljubive pesme. Oni koji misle najgore o Srbiji i Srbima pozivaju da se glasa za PSG Pavla Grbovića i listu “Srbija protiv nasilja”. Ako ste do sada bili neodlučni, nema više mesta kolebanju. 17.12. glasamo za listu broj 1 “Aleksandar Vučić, Srbija ne sme da stane”, a Novaka i naše tenisere posle osvajanja Dejvis kupa dočekaćemo sa “Veseli se srpski rode” u Srbiji i svugde gde srpski narod živi - napisao je Gujon.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike