Uzvraćene emocije tajkunske "desnice" prema Đilasu! Orlić: Marinika iz dubine srca svoga upućuje "iskreno poštovanje" Zavetnicima

20.11.2023

23:15

0

Novi DSS, Dveri i "Zavetnici" dok se zaklinju u patriotizam, zapravo, sve rade suprotno od istog kako bi se domogli fotelja i vlasti, što je sada potvrdila i Tepićeva: glasajući za "desničare"

Uzvraćene emocije tajkunske "desnice" prema Đilasu! Orlić: Marinika iz dubine srca svoga upućuje "iskreno poštovanje" Zavetnicima
Copyright FOTO: TANJUG/ NARODNA SKUPŠTINA REPUBLIKE SRBIJE/ bs

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić reagovao je na izjavu Marinike Tepić, potpredsednice Stranke slobode i pravde i šeste na tajkunskoj listi Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja", koja je u intervjuu za tajkunsku Novu poručila da će prozapadna opozicija napraviti vladu sa takozvanim desničarima, odnosno "Zavetnicima" Milice Đurđević Stamenkovski.

 

 

- Emocije tajkunske "desnice" prema Đilasu su uzvraćene. M. Tepić iz dubine srca svoga upućuje "iskreno poštovanje" Zavetnicima, žali što "desnice" nema i više.. A kritikuje napade na tribine "Peščanika", predvodio ih Boško, ali.. nebitno: ko je protiv Vučića - "iskreno poštovanje" - napisao je Orlić na mreži "X".

Đilasova desna ruka Marinika Tepić ovim intervjuom za tajkunsko glasilo Novu potvrdila je ono na šta je predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozoravao, a to je da će se svi ujediniti, bez obzira na zvaničnu politiku koju zastupaju i koja je potpuno suprotna, samo da bi njega skinuli sa vlasti.

Novi DSS, Dveri i "Zavetnici" dok se zaklinju u patriotizam, zapravo, sve rade suprotno od istog kako bi se domogli fotelja i vlasti, što je sada potvrdila i Tepićeva: glasajući za "desničare", u stvari se glasa za politiku koji promoviše ona zajedno sa Đilasom a koja glasi: Srbi su počinili genocid, uvesti sankcije Rusiji, Kosovo je nezavisno, Kurti je principijelan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike