Raspušten SPS u Rumi? Raspad nekada jake političke stranke u ovom gradu

16.11.2023

18:00

0

Pretpostavlja se da će neko sa strane voditi ovu stranku u Rumi

Raspušten SPS u Rumi? Raspad nekada jake političke stranke u ovom gradu
SPS Ruma - Copyright printscreen

Kako Sremske vesti nezvanično saznaju u rumskim političkim krugovima, Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije očekuje raspuštanje malo manje od mesec dana pred izbore.

Pretpostavlja se da će neko sa strane voditi ovu stranku u Rumi jer vrh SPS ne vidi kvalitetne kadrove među preostalim socijalistima.

- Naša stranka realno već godinama ne radi ništa, mi smo nezadovoljni i rukovodstvom i odnosima prema nama običnim članovima, nismo to hteli više da trpimo i istupili smo iz stranke - kaže sada već bivši član SPS Ruma.

Dok bivša članica svoju odluku objašnjava raspadom odbora u proteklih par meseci.

- Stranku je prvo napustio potpredsednik opštinskog odbora, zatim sekretar, posle toga mnogi visoki funkcioneri stranke sa lokala su odlučili da predju mahom u SNS i ja sam odlučila da tu za mene mesta više nema. Predsednica opštine Ruma je iz SNS, žena je uradila za dve godine za Rumu kao što SPS nije u proteklih 30 godina, samo su gledali svoj lični interes dok su nas obične članove obmanjivali a oni punili svoje džepove. Iskreno očujem da vrh SPS u Rumi bude pohapšen, to su kriminalci, a ne političari koji žele dobro Rumljanima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike