Brnabić i Gujon u Kragujevcu: Srbija ne sme da stane

15.11.2023

13:08

0

Učesnici su bili jedinstveni u stavu da Srbija ne sme da stane

Brnabić i Gujon u Kragujevcu: Srbija ne sme da stane
Copyright TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane", Ana Brnabić i Arno Gujon, posetili su danas Kragujevac i razgovarali sa građanima o postignutim rezultatima i o planu i programu za naredni period.

Kako se navodi u predizbornom materijaju Srpske napredne stranke (SNS), učesnici su bili jedinstveni u stavu da Srbija ne sme da stane.

Arno Gujon je podsetio na reči Alfonsa de Lamartina, koji je rekao da su Srbi kao hrast, možete ga silom oboriti ili iseći, ali se saviti nikada neće.

 

 

"Srbija treba da bude ponosna, ponosna na sebe, na svoje rezultate, na svoju tradiciju i na svoje pretke. Negujući svoju slavnu istoriju, Srbija treba da gleda u budućnost", kazao je Gujon.

Dodao je da 17. decembra treba da budemo složni.

"Za našu Srbiju koja se ne saginje. Za njenu slobodu, za dalji napredak i razvoj i zato 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'", rekao je Gujon.

Brnabićeva je naglasila da mi drugu otadžbinu nemamo i da je naša otadžbina Srbija, a narod naša snaga.

"Srbija donosi samostalno i odgovorno svoje odluke, o svim pitanjima važnim za našu zemlju, pita se naš narod. Narod je naša snaga, a mi drugu otadžbinu nemamo. Naša otadžbina je Srbija. Za veće plate i penzije, za nova radna mesta, za nastavak ulaganja u infrastrukturu, za budućnost", poručila je Brnabićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike