"Đilasovi nasilnici i lažovi": Gradski odbor SNS izdao saopštenje

12.11.2023

14:13

0

Saopštenje za medije Gradskog odbora SNS u Novom Sadu

"Đilasovi nasilnici i lažovi": Gradski odbor SNS izdao saopštenje
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu najoštrije osuđuje neistine koje Janko Veselinović iznosi u javnosti i služi se lažima kako bi opravdao svoje nasilničko ponašanje. 

"Đilasove psihopate, siledžije i lažovi i ovaj put su pokazali da im nasilje i laganje nije strano. Miloš Egić je vređan, pljuvan i napadnut tokom učestvovanja u stranačkim aktivnostima, a napad je prijavio policiji. Sve češći fizički i verbalni napadi na članove naše stranke, zbog slobodnog  izražavanja političkih uverenja, ne samo da potkopavaju principe demokratije već stvaraju atmosferu straha i zastrašivanja", navodi se u saopštenju.  

Gradski odbor srpske napredne stranke u Novom Sadu šokiran je zbog laži i napada Đilasovih siledžija, na članove Srpske napredne stranke.

"Srpska napredna stranka će nastaviti borbu za slobodnu i pristojnu Srbiju, a političkim protivnicima poručujemo da nas nikada neće uplašiti, već samo učvrstiti da istrajemo u našoj borbi za bolju budućnost našeg grada i naše države", navode iz SNS Novog Sada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike