Petković: Osmani ćuti na sramne uvrede koje iznosi Bljerim Velja na račun predsednika Vučića - još jedan dokaz njene antisrpske politike

05.11.2023

12:50

0

Velja se pridružio kampanji laži koju pojedini mediji i deo opozicije u Srbiji sprovode protiv predsednika Vučića i njegove porodice

Petković: Osmani ćuti na sramne uvrede koje iznosi Bljerim Velja na račun predsednika Vučića - još jedan dokaz njene antisrpske politike
Petar Petković - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas da je ćutanje predsednice privremenih prištinskih institucija Vjose Osmani, na sramne uvrede koje iznosi šef njenog kabineta Bljerim Velja na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, još jedan dokaz njene antisrpske politike.

- Na sramne Bljerimove uvrede, Osmani ćuti, što je još jedan dokaz njene antisrpske politike. Morala bi da pripazi na svog bahatog savetnika koji se toliko zaneo u pisanju srpskog, da je jadan morao da briše čak i sopstvene sramne objave koje su identične narativu srpske opozicije! - napisao je Petković na društvenoj mreži X.

Velja se pridružio kampanji laži koju pojedini mediji i deo opozicije u Srbiji sprovode protiv predsednika Vučića i njegove porodice, iznoseći navode da je predsednikov otac navodno albanski novinar Fahri Musliu.

Predsednik Vučić je pre nekoliko dana, govoreći o napadima dela opozicije, poručio da se njegov otac zove Anđelko i da je na njega ponosan.

- Ja sam ponosan na svog oca i mnogo je bolji od mene i mnogo sam toga od njega naučio. I na svoju majku, znam koliko je poštena, časna i odana bila i njemu i porodici i državi. I još jedno da vam kažem - moj otac je Anđelko, ja ga volim beskrajno i sačuvaćemo sve porodice u Srbiji i sačuvaćemo Srbiju od vas, neodgovornih, od vas progonitelja, od vas koji biste da srušite sve što je ova zemlja napravila - poručio je, pored ostalog, predsednik Vučić u objavi na Instagramu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike