Kurti, Vjosa, ustaški mediji i Đilasova koalicija! Ovako izgleda koordinisan napad na porodicu Vučić

05.11.2023

11:09

0

Bolesni napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu ostaće zabeleženi kao najbedniji pokušaji da se dođe na vlast

Kurti, Vjosa, ustaški mediji i Đilasova koalicija! Ovako izgleda koordinisan napad na porodicu Vučić
Copyright YouTube

Nezapamćena kampanja protiv jednog predsednika dešava se upravo u Srbiji. Najmonstruoznija ikad, a u koju su, oni koji i stoje iza nje, upleli celu jednu porodicu.

Bolesni napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu ostaće zabeleženi kao najbedniji pokušaji da se dođe na vlast orkestrirani od strane najvećih neprijatelja udruženih sa srpskom opozicijom sačinjenom od „Kurte i Murte“, zapadnih poslušnika, lažnih desničara i još lažnijih patriota.

Hobotnica se širi od Hrvatske, preko albanskih kolovođa na Kosovu i Metohiji teroriste Aljbina Kurtija i Vjose Osmani, pa sve to Beograda i poslušnika Dragana Đilasa.

Sraman film emitovan na tajkunskoj N1, prikazan prvog dana političke kampanje, može da posluži kao primer najružnije kampanje u istoriji političke scene i van granica naše zemlje.

Vređanje roditelja predsednika države i dovođenje u pitanje ko je otac istog dovoljan je pokazatelj nemoći onih koji su film i naredili.

Nakon što je Đilasova koalicija načinila prvi korak i objavila „delo“ na televiziji, zatim ga je proširila i u svojim drugim glasilima poput tajkunskog niskotiražnog lista „Danas“ koji je otišao toliko daleko u svojim lažima protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je perfidno tvrdio da mu ni rođeni otac nije otac, nego neki Albanac.

YouTube
 

 

U sramnom naslovu teksta (koji sam po sebi, osim perfidnog udara na Vučića, i nema nikakvog smisla kao tema) „Albanac u Beogradu: Ko je Fahri Musliu, za koga Vučić govori da mu nije otac?“ autor aludira da je Musliu zaista Vučiću otac, ali da on govori da to nije slučaj.

Nisu časili časa, ubrzo se oglasiše i iz kabineta predsednice i premijera lažne države Kosovo Vjose Osmani i Aljbina Kurtija.

– Aco, džaba ti je bez poligrafa i DNK-a testiranja. Ti i Fahri zajedno – sa podsmehom napisao je Bljerim Velja desna ruka albanskih udarnih pesnica na KiM.

YouTube
 

 

Tu nije kraj, već su svoj doprinos dehumanizaciji predsednika Vučića i njegove porodice dali i ustaški mediji promovišući sramno „delo“, ostavljajući link celog filma uz naslov „Ovo je dokumentarac koji je razbesneo Vučića, režimski mediji u histeriji: Neviđen progon!“.

YouTube
 

 

Stavljajući ovakav naslov uz snimak celog filma, a nijednog trenutka ne kritikujući sramne napade na porodicu, jasno govore da podržavaju „poduhvat“ Đilasove koalicije.

YouTube
 

 

Kad se sagleda kuda seže hobotnica jasno je da postoji zajednička koordinacija Kurtijevog i Vjosinog kabineta, ustaških medija i Đilasove koalicije koji za cilj imaju da vide Srbiju oslabljenu i na kolenima, te zajedničkim snagama udaraju u ono što je najsvetije – porodicu.

Na ovaj način zvanično je potvrđeno da se najbolesnija kampanja, do sada nezabležena na ovim prostorima, vodi iz Prištine, preko tajkunskih i ustaških medija, a sve da bi se pomoglo Đilasovoj kolaciji da se sruši Srbija!

Očigledno da ne gledaju svi isto na „sveto“, nekome je to porodica, a nekome vlast i pun džep.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike