Monstruoznostima Đilasovih medija nema kraja, izmisliće sve zarad glasova: Nova S optužila Vučića da štiti Kostu K!

03.11.2023

14:08

0

Istog dana kada je vladajuća stranka predala više od 90.000 potpisa za vanredne parlamentarne izbore, Đilasovi mediji objavili su skandalozan dokumentarac na N1, vređajući predsednika na najmonstruozniji način

Monstruoznostima Đilasovih medija nema kraja, izmisliće sve zarad glasova: Nova S optužila Vučića da štiti Kostu K!
Copyright Printscreen

"Dečak ubica u milosti vlasti" možda je najskandalozniji naslov ikada viđen u istoriji srpskih medija! Ovo je naslov Nove S koji samo još jednom dokazuje mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću!

Printscreen
 

Istog dana kada je vladajuća stranka predala više od 90.000 potpisa za vanredne parlamentarne izbore, Đilasovi mediji objavili su skandalozan dokumentarac na N1, vređajući predsednika na najmonstruozniji način. 

ATAImages/Mateja Stanisavljević
Dragan Đilas

Prljavu kampanju je nastavio dnevni list Danas koji je najbrutalniji način vređao i njegovog oca i majku, a sada je Nova S otišla korak dalje i objavila tekst sa naslovom: "Dečak ubica u milosti vlasti"! 

S obzirom na to da se Kosta K. nalazi u Klinici za neuropsihijatriju za decu i da je pod stalnom prismotrom policije i nadležnih, ovo je samo još jedan dokaz bolesne mržnje opozicije na čelu sa Draganom Đilasom, a sada je već svima jasno da se radi o najprljavijoj kampanji ikada viđenoj u Srbiji! 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike