Arno Gujon uhvatio Đilasovog pulena u laži... Sličan obrok u Francuskoj, mesec dana 4.500 evra, što je duplo više od prosečne plate!

27.10.2023

18:27

0

Gujon je razobličio sve laži opozicije

Arno Gujon uhvatio Đilasovog pulena u laži... Sličan obrok u Francuskoj, mesec dana 4.500 evra, što je duplo više od prosečne plate!
Arno Gujon - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Direktor Uprave za saradnju sa Srbima Arno Gujon uhvatio je danas pulena Dragana Đilasa, Vladimira Obradovića, u laži.

Obradović, koji je inače kandidat za gradonačelnika Beograda, je u Skupštini pričao o prosečnoj plati i obrocima za mesec dana.

On je istakao da petočlana porodica, ako jede burek i jogurt, za sva tri obroka dnevno, potroši 90.000 dinara što je veće od proseka plate.

Kako je objasnio, to nema nigde osim u Srbiji, a onda se javio Gujon koji je razobličio laži.

 

 

- Ono što je burek i jogurt u Srbiji, to je sendvič i kolačić u Francuskoj. Kad bi jedna petočlana francuska porodica jela to za svaki obrok, košatlo bi 4.500 evra mesečno. Što je duplo više od prosečne plate. Zato Francuzi ne jedu u pekarama, ve kuvaju i jedu na kašiku Baš kao i Srbi. Em je zdravije, em je jeftinije - napisao je Gujon.

Naravno, odmah su se javili opozicioni hejteri koji su pokušali da sruše Gujona novim lažima i nametnu mu da on laže, pa su brže bolje pronašli neku fotografiju akcije u Francuskoj.

Ali su odmah dobili hladan tuš od odgovora.

 

 

- Čak i ako uzmemo cenu od 5,5€ koju ste uspeli da nađete na Internetu (a u pitanju je akcija koja traje samo nedelju dana,  kao što i piše), ukupna cena za petočlanu porodicu bi bila 2560€ mesečno (!). To je opet iznad prosečne plate. Žao mi je što vam rušim sneška i koncept “najgori smo u svemu, to samo u Srbiji ima itd.”. Nije baš tako izvinite - napisao je Gujon i razobličio nove laži.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike