Mali odbrusio Đilasu: Tajkunu treba "kalkulator otetih miliona", želi na vlast samo da bi ponovo krao građane Srbije

29.10.2023

11:03

0

Ministar finansija se oglasio zvaničnim saopštenjem

Mali odbrusio Đilasu: Tajkunu treba "kalkulator otetih miliona", želi na vlast samo da bi ponovo krao građane Srbije
Siniša Mali i Dragan Đilas - Copyright Tanjug/Rade Prelić Printscreen/Youtube /Newsmax Adria

Pošto vidim da se Dragan Đilas i Dušan Nikezić bave nekim kalkulatorom za penzije, predlažem im da naprave i “Kalkulator otetih miliona”, koji bi doduše, uvek prikazivao isti rezultat - a to je 619 miliona evra koje je Dragan Djilas oteo od gradjana Srbije. Tim ukradenim milionima evra se on danas hvali i njima se ponosi, rekao je ministar finansija Siniša Mali.

Saopštenje ministra finansija prenosimo u celosti:

- Čovek koji ne sme da se pojavi pred građanima Srbije, a stoji iza ujedinjene opozicije, sad tobože najavljuje da će građanima biti vraćene penzije. Reći ću mu još jednom - da niste sve opljačkali, i da ste nam ostavili bar neki novac u državnoj kasi, ne bismo bili prinuđeni na teške mere fiskalne konsolidacije. Ipak, i pored prazne kase, uspeli smo da preporodimo ovu zemlju, da je pokrenemo, da vratimo optimizam narodu. 

Znaju penzioneri da će već za nekoliko dana, početkom decembra, dobiti veće penzije za 5,5 odsto, a zatim od 1. januara imaće još jedno povećanje od čak 14,8 odsto. Za dve godine naši penzioneri dobiće kumulativno povećanje od 56,1 odsto. Takodje, kao i godinama unazad, dobiće i jednokratnu pomoć krajem godine, tačnije 20.000 dinara 30. novembra.

Vidi Dragan Đilas ove rezultate i punu kasu. Zato želi da se vrati na vlast kako bi nastavio da krade i uzima od građana Srbije. 

Mi ćemo nastaviti da se borimo i za veće plate, penzije, minimalnu cenu rada, kilometre auto-puta, za bolje zdravstvo, obrazovanje, za bolji život naše dece. Srbija ne sme da stane!

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike