Amerikanci naredili srpskoj opoziciji: Svi u jednu kolonu protiv Vučića, zato što ne da Kosmet i Republiku Srpsku!

18.10.2023 | 16:27

Prema rečima odlično obaveštenih izvora, u krugovima američke "duboke države" odlučeno da ,, Vučić mora da ode, jer neće da ih sluša''

Copyright Profimedia

Amerikanci su, preko organizacije NDI (Nacionalni demokratski institut) naložili tzv. srpskoj opoziciji da, kako zna i ume, na izbore ide sa jednom listom - svi protiv Aleksandra Vučića!

- Traže da se svi oni ujedine, da nastupe na jednoj listi, i levi i desni i žuti i crni i veliki Srbi i veliki antisrbi, svi zajedno kao nekada DOS - prenosi Informer reči izvora bliskog američkim visoko pozicioniranim diplomatama i navodi da je, prema rečima odlično obaveštenih izvora, u krugovima američke "duboke države" odlučeno da ,, Vučić mora da ode, jer neće da ih sluša''. 

Evo zašto im Vučić smeta

- Njima jako smeta predsednik koji je od Srbije napravio ekonomski moćnu i politički nezavisnu državu koja odbija da se odrekne nacionalnih interesa. Njima na vlasti trebaju predstavnici bivšeg režima jer znaju da bi Srbija pod njima bila slaba država koja bi brzo i bez otpora predala Kosovo, uvela sankcije Rusiji, odrekla se Republike Srpske i svakog drugog vitalnog srpskog nacionalnig interesa - objašnjava jedan od upućenih sagovornika.

 Zbog svega toga što su Amerikanci  naredili, dok su Šolakovi medijsko-politički poslušnici požurili da naređenje i poslušaju. 

Hoće da slome Srbiju

I baš zato sada i Dragan Đilas i Miroslav Aleksić i Marinika Tepić, ali i Miloš Jovanović sa svojim lažnim tzv. patriotama na sav glas odjednom govore o potrebi "prevazilaženja razlika" i formiranju jedne izborne liste. Svi oni, sada je očigledno, imaju samo jedan cilj - da sruše Aleksandra Vučića, da predaju Srbiju na tacni stranim neprijateljima, i da, što je njima najvažnije - napune svoje džepove.

Izbori u decembru, po svemu sudeći, odrediće sudbinu svih nas i sve naše dece. A nema više nikakve dileme - svaki glas za bilo koga od njih jeste glas za  Đilasa i ostale koji slušaju naređenja stranaca. Zato, u pamet se braćo Srbi! 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam/Informer