Petković o novom napadu na predsednika Srbije: Kurti i Svečlja opsednuti porodicom Vučić, pa patološki udaraju na sve Vučiće

08.10.2023

19:20

0

Petković je rekao da Danila "i danas u svojim izopačenim umovima nastavljaju da napadaju sumanutim lažima"

Petković o novom napadu na predsednika Srbije: Kurti i Svečlja opsednuti porodicom Vučić, pa patološki udaraju na sve Vučiće
Petar Petković - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas da je ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjaj Svečlja "bezočno slagao" i napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako bi pokušao Srbiju da dovede u vezu sa događajima i Banjskoj.

Petković je na društvenoj mreži X napisao da su Svečlja i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti opsednuti porodicom Vučić, "pa patološki udaraju na sve Vučiće, ne štedeći ni decu" i rekao da Kurti "ne zna ni za čast, ni za moral".

- Kurtijev ekstremista Svečlja bezočno je slagao i napao predsednika Vučića, da bi svojim baljezgarijama pokušao, doduše bezuspešno, da Srbiju dovede u vezu s događajima u Banjskoj! Svečlja i Kurti opsednuti su porodicom Vučić, pa patološki udaraju na sve Vučiće, ne štedeći ni decu - naveo je Petković.

On je podsetio da je Kurti prvo vređao Vučićevu ćerku Milicu, a zatim, zajedno sa Svečljom, kako je naveo, "maltretirao Danila, zbog njegovog odlaska na liturgiju u Gračanicu".

Petković je rekao da Danila "i danas u svojim izopačenim umovima nastavljaju da napadaju sumanutim lažima".

- Jedno je sigurno, Svečlja i Kurti Vučiću ne mogu da priđu ni moralno ni intelektualno! Nisu mu ni do kolena, jer Vučić nikada ničiju porodicu nije napao, niti bi to ikada učinio! A Kurti koji se obračunava čak i sa decom, ne zna ni za čast, ni za moral - zaključio je Petković.

Svečlja je prethodno danas na Fejsbuku izneo tvrdnju da su u okviru istrage o događajima u Banjskoj pronađeni lični dokument i automobil Milorada Jevtića za kojeg tvrdi da je jedan od najbližih saradnika Danila Vučića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike