Kurti optužio Danila za napad u Banjskoj: Vučić mu žestoko odbrusio: Samo ti si terorista na KiM, ubijaš i terorišeš srpski narod

08.10.2023

19:02

0

Autor: N.P.

Predsednik Srbije žestoko je odbrusio Kurtiju

Kurti optužio Danila za napad u Banjskoj: Vučić mu žestoko odbrusio: Samo ti si terorista na KiM, ubijaš i terorišeš srpski narod
Predsednik Aleksandar Vučić sa sinom - Copyright Foto: Printscreen/ Instagram/@buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu oglasio se povodom sramnog napada Aljbina Kurtija na njegovu porodicu i njegovog sina Danila.

- Večeras je Kurti optužio moju porodicu, mog prvenca Danila, ni on sam ne zna kako je do toga došao, da je nekako učestvovao u, kako kaže, terorističkom napadu u Banjskoj. Prva odlika kukavica koju svaki čovek primeti je kad neko napada tuđe porodice, decu, jer mu se oni uvek čine kao najlakše meta. Danilo, naravno, nema nikakve veze ni sa čim, osim što voli Srbiju i Kosovo i Metohiju kao njen deo, u skladu sa Poveljom UN - napisao je predsednik na Instagramu uz fotografiju sa sinom Daniom.

 

ečeras je Kurti optužio moju porodicu, mog prvenca Danila, ni on sam ne zna kako je do toga došao, da je nekako učestvovao u, kako kaže, terorističkom napadu u Banjskoj. Prva odlika kukavica koju svaki čovek primeti je kad neko napada tuđe porodice, decu, jer mu se oni uvek čine kao najlakše meta. Danilo, naravno, nema nikakve veze ni sa čim, osim što voli Srbiju i Kosovo i Metohiju kao njen deo, u skladu sa Poveljom UN. Pokušao si Kurti i dugim cevima majicu da mu skineš, nisi uspeo. Ćerku si mi vređao, onako , junački i muški kako samo ti umeš. Terorista na Kosovu si samo ti, jer ubijaš i terorišes srpski narod, a za Danila ne brini, hrabar je mladić, nikada i ni po čemu tebi sličan. A, Šolaku i domaćim kriminalcima, kojima Kurti uređuje medije, samo poručujem da Srbiju neće pobediti.

 

On je podsetio da je Kurti hteo i Danilu da skine majicu dugim cevima, ali da nije uspeo.

- Pokušao si Kurti i dugim cevima majicu da mu skineš, nisi uspeo. Ćerku si mi vređao, onako , junački i muški kako samo ti umeš. Terorista na Kosovu si samo ti, jer ubijaš i terorišes srpski narod, a za Danila ne brini, hrabar je mladić, nikada i ni po čemu tebi sličan. A, Šolaku i domaćim kriminalcima, kojima Kurti uređuje medije, samo poručujem da Srbiju neće pobediti - napisao je Vučić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike