Petković oštar - neko ovde laže! Različiti datumi obdukcije ubijenih Srba, a ona na kraju nije ni obavljena

02.10.2023

10:32

0

Juče su sva trojica srpskih heroja sahranjena, a Petar Petković je na današnjoj konferenciji otkrio neslaganja u podacima dobijenim iz Prištine i od Euleksa

Petković oštar - neko ovde laže! Različiti datumi obdukcije ubijenih Srba, a ona na kraju nije ni obavljena
Ilustracija - Copyright Pixabay/Drustvene mreže

Direktor kancelarije za KiM Petar Petković otkrio je da je Beograd dobio različite informacije o obdukcijama ubijenih Srba u Banjskoj.

U Banjskoj 24.septembra ubijena su trojica Srba, Stefan Nedeljković, Bojan Mijailović i Igor Milenković.

Juče su sva trojica srpskih heroja sahranjena, a Petar Petković je na današnjoj konferenciji otkrio neslaganja u podacima dobijenim iz Prištine i od Euleksa.

Tanjug
 

 

- U odgovoru koji je Euleks poslao Beogradu, kažu da je obdukcija obavljena 26. septembra. Na smrtovnici koje su sve tri porodice dobile, stoji da je obavljena 25. septembra. Tokom jutra saznajemo da obdukcija nije obavljena. Neko ovde laže - ističe Petković i dodaje:

- Mnogo je laži od strane Prištine. Prvo su govorili da je albanski policajac stradao u unakrsnoj vatri, a sada govore da je stradao od eksploziva, što smo mi rekli na samom početku. Jasno vam je da Aljbin Kurti želi da sprovede etničko čišćenje Srba. Oko 11 odsto Srba sa KiM već se iselilo sa severa - istakao je.

I proteklih dana je na KiM veoma napeto. I nakon ubistva trojice Srba ne prestaje Kurtijev teror nad ašim ljudima. Usledilo je još nekoliko privođenja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike