Srbi su hladnokrvno, mučki i brutalno ubijeni od strane Kurtijeve policije: Bojan je ranjen pao na zemlju, a onda je overen u glavu!

28.09.2023

14:01

0

Autor: 24sedam

Petković je sazvao vanrednu konferenciju kako bi upoznao javnost o svemu onome što se dešavalo tokom sukoba u Banjskoj

Srbi su hladnokrvno, mučki i brutalno ubijeni od strane Kurtijeve policije: Bojan je ranjen pao na zemlju, a onda je overen u glavu!
Bojan Mijailović - Copyright Printscreen/Društvene mreže

Srbi su hladnokrvno, mučki i brutalno ubijeni od strane tzv. kosovske policije, kaže direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

- Bojan Mijailović, otac dvoje dece od 6 godina i 9 meseci, hladnokrvno i mučki ubijen je nakon što je bio ranjen i pao na zemlju. Overen je u glavu - rekao je Petković.

Kako je istakao, sazvao je vanrednu konferenciju kako bi upoznao javnost o svemu onome što se dešavalo tokom sukoba u Banjskoj i kako bi ih sve obavestio zašto je EULEKS bio odbijen.

Tanjug/Dopisnik KiM
 

- Porodice nastradalih su izvršile identifikaciju. Prva reč koju sam čuo od advokata je da je Bojan unakažen. Cela desna strana glave mu je otkinuta, potpuna rupa. To je moglo da se uradi samo pucanjem iz neposredne blizine. To su želeli da sakriju - rekao je Petković.

Podsetimo, u sukobu grupe Srba sa KiM i šiptarske policije, trojica Srba sa severa Kosova i Metohije su ubijena.

Kurtijevi specijalci su u nedelju i ponedeljak blokirali prilaze selu Banjska i niko nije mogao da uđe niti da izađe, a oni su sprovodili teror nad nevinim stanovnicima ovog sela.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike