Skandalozno! Dok Srbija oplakuje heroje sa Kosmeta, opozicija pali sveće za Kurtijevog "policajca" (FOTO/VIDEO)

26.09.2023

12:44

0

Radovanovićeva je takođe, putem socijalnih mreža pozivala i na ustanak ako vlast stane u zaštitu Srba sa Kosmeta

Skandalozno! Dok Srbija oplakuje heroje sa Kosmeta, opozicija pali sveće za Kurtijevog "policajca" (FOTO/VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Visar Kryeziu/Printscreen

Tragedija koja se odigrala u Banjskoj ostavila je dubok ožiljak na srcu srpskog naroda.

Nakon smrti naših sunarodnika kojo su svoje živote položili braneći svoje prava i ognjišta od nasilja Aljbina Kurtija i njegovih sledbenika, država Srbija je proglasila Dan žalosti na današnjoj vanrednoj sednici Vlade.

I dok srpski narod oplakuje Igora Milenkovića, Bojana Mijailovića i Stefana Nedeljkovića, aktivisti plaćeničke opozicije pale sveće za Kurtijevog "policajca" koji je juče sahranjen ispod zastave terorističke OVK. 

Naime, na socijalnim mrežama pojavio se snimak iz Novog Sada, na kojem se može videti Olivera Radovanović opoziciona aktiviskinja bliska koaliciji Zajedno, Borislavu Novakoviću - Bori Solunci, kao i Mladenu Cvijetiću osvedočenom nasilniku i lopovu, kako stradale Srbe sa severa Kosmeta naziva teroristima!

Redovna učesnica protesta prozapadne opozicje, na pomenutom snimku izražava žaljenje zbog smrti Kurtijevog nasilnika, za koga ističe da je ubijen od strane terorista!

Kosovo onlajn
Sahrana Kurtijevog "policajca" Afrima Bunjakua

Ona je takođe, putem socijalnih mreža pozivala i na ustanka ako vlast stane u zaštitu Srba sa Kosmeta

Printskrin/facebook
 

Olivera Radovanović poznata je kao govornik na više nasilnih protesta u srpskoj Atini, na kojima su okupljeni huligani uništavali zastave Republike Srbije, sukobili se sa policijom, ali i uništavali gradsku i privatnu imovinu!

 

Plaćenička opozicija još jednom je pokazala da joj ništa nije sveto!

Podsetimo, juče je glavni ideolog opozicije Dušan Teodorović poručio je da je Kosovo bilo deo Turske, te da nikada nije bilo srpsko!

- 1. Do 1912. Kosovo je bila Turska. 2. Ratom 1912. smo osvojili Kosovo. 3. Tokom više od 100 godina nismo uspeli da integrišemo Kosovo u Srbiju. 4. Ratom 1999. godine smo izgubili Kosovo. 5. Pomirimo se sa Albancima. 6. Kraj - napisao je Teodorović na društvenoj mreži X.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike