Oglasio se član porodice stradalog policajca sa KiM! Pozvao Kurtija da se uključi u pregovore i spreči dalje gubitke života!

24.09.2023 | 15:28

Autor: I.K.

Tzv. Kosovska policija saopštila je da je sinoć oko 2.30 došlo do pucnjave kod sela Banjska, da su ranjena dva pripadnika, od kojih je jedan podlegao povredama

Copyright Tanjug/Str

Član porodice policajca ubijenog na severu Kosova pozvao je Aljbina Kurtija, premijera privremenih prištinskih institucija da se uključi u pregovore i povuče policajce sa severa Kosova i spreči dalje gubitke života.

- Pozivam Aljbina Kurtija da se uključi u pregovore, uzdrži se od upotrebe naših uniformi na severu i spreči dalje gubitke života, prenose prištinski mediji.

 

 

Podsetimo, tzv. Kosovska policija saopštila je da je sinoć oko 2.30 došlo do pucnjave kod sela Banjska u kojoj su ranjena dva pripadnika kosovske policije, od kojih je jedan podlegao povredama.

Takođe, Eparhija raško-prizrenska oglasila se saopštenjem u kojem navodi da najoštrije osuđuje  napad koji se dogodio jutros na severu Kosova, u blizini sela Banjska. U dvorištu manastira Banjska nalaze se maskirana i naoružana lica, dok su sveštenstvo i vernici zaključani u kapeli.

O svim današnjim događajima na KiM možete pratiti u odvojenoj vesti.

Ovim povodom večeras od 20 sati javnosti će se obratiti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam