Opozicija napala aktivistkinju SNS na Banjici: Uvrtali joj ruku, pokušali da otmu telefon!

23.09.2023

21:18

0

Aktivistkinju SNS je ''napala žena, uvrtala joj ruku i pokušavala da joj otme telefon i to dok je uredno stajala za štandom

Opozicija napala aktivistkinju SNS na Banjici: Uvrtali joj ruku, pokušali da otmu telefon!
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tokom današnjeg okupljanja aktivista Opštinskog odbora SNS Voždovac, ispred pijace na Banjici, dok smo razgovarali sa građanima i održavali štandove, došlo je do fizičkog napada članova opozicije na aktivistkinju SNS, saopšteno je iz beogradskog Gradskog odbora SNS.

Aktivistkinju SNS je ''napala žena, uvrtala joj ruku i pokušavala da joj otme telefon i to dok je uredno stajala za štandom, slikajući i snimajući naše aktivnosti, što inače radimo kada održavamo štandove'', navodi se u saopštenju.

Iz SNS poručuju da svaki dan i svaki vikend provode sa građanima na Banjici, da okupljaju veliki broj i mladih i starijih, druže se uz kafu i smeh i uvek naprave dobru atmosferu.

- Predstavnici opozicije dođu jednom, tek kada se dosete da bi trebali da nešto učine da bi ih neko prepoznao i baš tada nastane problem. Namerno napadaju naše članove, provociraju nas, plasiraju laži u koje više niko ne veruje i kada shvate da takvo primitivno ponašanje ne prolazi i nema efekta u javnosti, počinju da izazivaju fizičke sukobe i da nas napadaju. Ovakve prostačke provokacije su jedini način da oni skrenu pažnju na sebe, ali se na njih već dugo ne obaziremo, jer mi smo deo pristojne Srbije - navodi se u saopštenju.

Iz SNS dodaju ''da su svesni da opozicija nikada neće imati poverenje kod građana'' i da je jedino fizički obračun taj koji bi mogao da skrene pažnju na njih, da se tako malo više eksponiraju u javnosti, jer nemaju dela iza sebe i rad da se pohvale.

- Zato im i danas poručujemo da su u laži kratke noge, da mi nikada nikoga nismo udarili, nismo napali, a za današnje neopravdane optužbe imamo i snimak i dokaze - dodaje se u saopštenju GO SNS Beograd.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike