I makedonska Vlada najavila sniženje nekih proizvoda! Dok ceo region kopira Vučića, opozicija ismeva sirotinju koju su oni napravili!

22.09.2023

19:41

0

Odjeci dobrih političkih i ekonomskih odluka daleko se čuju i još brže kopiraju.

I makedonska Vlada najavila sniženje nekih proizvoda! Dok ceo region kopira Vučića, opozicija ismeva sirotinju koju su oni napravili!
Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Akcija "Bolja cena" koju je pokrenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a u okviru koje je sniženo više od 30 proizvoda, izazvala je pozitivne odjeke u čitavoj zemlji, ali i u regionu.

Odmah po objavljivanju akcije i sniženju prvog dela proizvoda pre desetak dana, krenulo je kopiranje ideje predsednika Srbije.

Hrvatska nije časila ni časa, već je odmah prekopirala ideju Srbije i predsednika Vučića, pa su krenuli u sniženje određenih proizvoda u svojim marketima.

Printscreen/Tanjug
 

Danas, desetak dana nakon sprovođenja ideje predsednika Vučića u delo, i makedonska vlada odlučila se na isti potez.

Oni su najavili sniženje nekih proizvoda, isto kao što je to uradila i Srbija.

Odjeci dobrih političkih i ekonomskih odluka daleko se čuju i još brže kopiraju.

I dok ceo region kopira predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za to vreme opozicija se "sprda" na račun sirotinje i ismeva ih.

Ismevaju one koje su oni napravili sirotinjom. Zahvaljujući opoziciji i njihovim krađama, isti ti koje imevaju danas nemaju da jedu. E baš to je izgleda smešno opoziciji. Smešno im je što narod kupuje parizer, ulje, brašno na akciji. Smešno im je verovatno zato što su oni navikli da kradu dok su bili na vlasti, pa su doručak, ručak i večere obavljali u skupocenim restoranima.

Jedino što može da bude smešno je politika te iste opozicije, politika koja je uništila Srbiju za vreme njihove vlasti i dovela je na ivicu siromaštva.

Predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću trebalo je nekoliko godina da smanji nivo siromaštva koju je opozicija napravila za vreme svoje vladavine.

Printscreen/Tanjug
 

A jedino što može da bude smešno jeste ono što su oni ostavili iza sebe, tačnije njihovi rezultati na kraju vlasti.

Za vreme vladavine opozicije prosečna plata bila je 331 evro, dok je politika predsednika Vučića uspela da dovede prosečnu platu  u Srbiji na nivo od oko 840 evra, koliko se očekuje u decembru ove godine. Naredne godine, kako je i sam predsednik rekao, očekuje prosečnu platu od oko 1.000 evra, dakle tri puta veću nego što je to bilo u vreme opozicije.

Kada je predsednik Vučić došao na vlast 2012. godine, ono što mu je ostavila opozicija bilo je zabrinjavajuće. Broj zaposlenih tada bio je 1.865.000, a danas je 2.367.000. Radi se o razlici od 500.000 zaposlenih ljudi! Stopa nezaposlenosti u 2022. godini iznosila 9,4 odsto, a 2012. godine 25,9 odsto.

Fabrike su se tada zatvarale, prodavane su u bescenje pošto su prethodno sistematski uništavane, a danas dolaze strani investitori i Srbija uskoro neće ni imati dovoljno radnika, a već nam dolaze radnici iz inostranstva.

Ali oni iz opozicije su to zaboravili, pa im nije teško da ismevaju one koje su napravili na sirotinju, a jedino od svega što je smešno jesu rezutati koji su ostali iza njihove vladavine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike