Ćuta opleo po "svojima": Bitni su im samo procenti i kadar! Svako gleda svakog kao plen! (VIDEO)

07.09.2023

12:21

0

Ćuta je na tajkunskoj televiziji N1 opleo po kolegama iz opozicionih redova

Ćuta opleo po "svojima": Bitni su im samo procenti i kadar! Svako gleda svakog kao plen! (VIDEO)
Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Ekološkog ustanka, poslanik poznat po bizarnim nastupima i performansima u Skupštini Srbije, i jedan od lidera prozapadne opozocije Aleksandar Jovanović Ćuta otvoreno je opleo po kolegama iz opozicionih redova.

Ćuta je na tajkunskoj televiziji N1 istakao da su njegovim kolegama bitni samo procenti i kadar.

- Ta politika, znate zašto je to grozno? Zato što tamo svako gleda svakog kao plen, uzmu digitron pa kalkulišu, pa su onda bitne liste, procenti, pa ko će da se grabi za kadar... Ljudi, ima nešto bitnije od politike, jesmo li mi bre ljudi? - rekao je Ćuta.

 

 

Podsećamo, Jovanović je prethodnih dana ušao u sukob sa dojučerašnjim saborcem Nebojišom Zelenovićem, kojeg je optužio da je ukrao Fejsbuk stranicu "Ekološki ustanak" sa 75.000 pratilaca.

- Zelenoviću, kako vas bre nije sramota?! Zašto nam ukradoste stranicu?! Za ovo je neko krv prolivao! - napisao je Jovanović.

ĆUTA BESAN NA DOJUČERAŠNJEG KOLEGU IZ STRANKE: POKRAO NAS JE!

Ćuta o tome što mu je poslanik iz njegove poslaničke grupe, Đorđe Miketić, ukrao Fejsbuk stranicu "Ekološkog ustanka":

"Miketić je pre godinu dana postao član Ekološkog ustanka, primili smo ga kao druga i brata, postao je super-admin te stranice i u jednom trenutku je počeo da postavlja na toj stranici parole političke stranke Zajedno. Posle toga sam shvatio da moje kolege i ja ne možemo da postavljamo objave tu, MI SMO ISTERANI IZ SVOJE KUĈE! To je otimanje tuđeg, to bre ne ide tako! Našli ste nove saveznike, Ponoša i Lutovca, niste nas obavestili, ali ovo je kap koja je prelila čašu! To je toliko ružno..."

Podsetimo, nakon što su Demokratska stranka, stranka Srbija Centar, Rumunska partija i stranka Zajedno najavili potpisivanje Deklaracije o zajedničkjom delovanju, mnogi su pomislili da je opozicija konačno nešto spremna da uradi zajedno, kad ono, ne lezi vraže, buknuo je novi sukob.

Nebojša Zelenović i Aleksandar Jovanović Ćuta, kopredsednici stranke Zajedno, iako su na istoj strani, istoj stranci, izgleda da svaki vuče na svoju stranu.  Naime, Aleksandar Jovanović Ćuta kaže da ni on, niti pokret „Ekološki ustanak“, čiji je predsednik, nisu obavešteni o potpisivanju deklaracije o zajedničkom delovanju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike