"Prošli smo pakao, ali je najvažnije da moj otac sada može kod lekara": Sin Dejana Pantića se oglasio za 24sedam

06.09.2023

19:02

0

Autor: M.M.

Danas je bivši policajac pušten da se brani sa slobode nakon deset meseci koje je proveo u kućnom pritvoru

"Prošli smo pakao, ali je najvažnije da moj otac sada može kod lekara": Sin Dejana Pantića se oglasio  za 24sedam
Dejan i Predrag Pantić - Copyright Ilustracija/Youtube/Printscreen/Privatna arhiva

Sin Dejana Pantića, bivšeg policajca iz Kosovske Mitrovice koji je danas pušten da se brani sa slobode, oglasio se za 24sedam i rekao kako postupak protiv njega još uvek nije završen.

- Dejan je pušten da se brani sa slobode. Još nije gotov postupak, i dalje je osumnjičen, ali protiv njega nije podignuta optužnica za ovih 10 meseci - rekao nam je Predrag Pantić i dodao:

- Mi smo prošli pakao, ali nadamo se da je ovo početak kraja. Njegovo zdravstveno stanje je bilo jako loše pa smo morali da probamo sa plaćanjem kaucije, što je na kraju uspelo. On sad može slobodno da se kreće, da živi zdravije i da ide kod lekara, što nam je najvažnije.

Privatna arhiva
 

Podsetimo, danas je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković saopštio da je bivši policajac Dejan Pantić pušten da se brani sa slobode nakon deset meseci koje je proveo u kućnom pritvoru.

Dejan Pantić bio je pripadnik tzv. Kosovske policije, koju je napustio početkom novembra kada su se Srbi povukli iz prištinskih institucija. Uhapšen je 10. decembra na prelazu Jarinje kada se sa suprugom vraćao iz Raške, a Priština ga tereti da je organizovao "teroristički napad" na prostorije CIK na severu Kosova.

Njegov advokat i porodica su tada isticali da je Pantić danima bio bez potrebne terapije, da je srčani bolesnik i da nisu uspevali ni da se čuju s njim.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike