Kosovska policija o napadu: Deca se svakog dana igraju zajedno jer su komšije, danas su se nešto posvađala

24.08.2021

17:24 >> 09:33

0

Autor: A.S.

Hašani je rekao da je tužilaštvo naložilo Kosovskoj policiji da prikupi sve detalje o tom slučaju, a obavešteni su i socijalni radnici

Kosovska policija o napadu: Deca se svakog dana igraju zajedno jer su komšije, danas su se nešto posvađala
Copyright Ilustarcija/Profimedia

Portparol Kosovske policije za region Gnjilane Ismet Hašani rekao je za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress da se danas u 13.20 dogodio incident u Kamenici između jednog dečaka srpske i nekoliko dečaka albanske nacionalnosti, koji se, kako je kazao, “svakog dana igraju zajedno jer su komšije”.

Prema njegovim rečima, dečaci su se “danas nešto posvađali“, a kako JUGpress saznaje, albanski dečaci su udarili nekoliko puta srpskog dečaka, zbog čega ga je majka najpre odvela kod lekara u Dom zdravlja u Kamenici, a potom kući.

Pročitajte još:

Hašani je rekao da je tužilaštvo naložilo Kosovskoj policiji da prikupi sve detalje o tom slučaju, a obavešteni su i socijalni radnici, jer se radi o maloletnicima. Naveo je da su svi dečaci stari 11 i 12 godina.

Pročitajte još:

Srpski izvori JUGpressa koji žive u toj ulici u Kamenici su potvrdili izjavu Hašanija.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju danas je saopštila da je dečaka bez povoda napala grupa starijih Albanaca i nanela mu povrede po licu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike