Rekordnih 25 miliona izdvojeno za samozapošljavanje žena! Gradonačelnik Đurić: Pokazale ste hrabrost, Grad veruje u vas (VIDEO)

25.08.2023

10:11

0

Cilj ove mere je da vas podstaknemo da krenete u ostvarivanje svojih ideja, svojih želja, rekao je Đurić

Rekordnih 25 miliona izdvojeno za samozapošljavanje žena! Gradonačelnik Đurić: Pokazale ste hrabrost, Grad veruje u vas (VIDEO)
Milan Đurić - Copyright Grad Novi Sad

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić dodelio je 64 ugovora ženama sa teritorije Grada Novog Sada radi pokretanja sopstvenog biznisa. Ovo je mera koju Grad primenjuje od 2016. godine, a ovog puta izdvojena su rekordna sredstva.

- Mi smo od 2016. godine kao Grad pokrenuli meru samozapošljavanja žena. Do sada smo izdvojili 75.000.000 dinara. 330 Novosađanki su pokrenule svoje sopstvene biznise. Ove godine smo opredelili rekordnih 25.000.000 dinara. Cilj ove mere je da vas podstaknemo da krenete u ostvarivanje svojih ideja, svojih želja. Čestitao bih vam i što ste ovim činom pokazale izuzetnu hrabrost. Mogu da vam kažem da Grad veruje u vas. Želim vam svima puno sreće u vašim novim poslovima i ono što je zajedničko važno i za vas, a i za nas kao Grad Novi Sad je da otvarate nova radna mesta, zapošljavate neke nove ljude i to će biti onda obostrani uspeh- stoji na Instagranu prvog čoveka Grada.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike