Oglasio se otac prebijenog mladića sa Kosmeta: "Ne verujem da će bilo ko da odgovara zbog napada na mog sina"

24.08.2021

14:33 >> 15:11

0

Autor: M. I.

Čuo sam da je jedan od osumnjičenih bio u pritvoru 48 sati, kazao je Slobodan Perić

Oglasio se otac prebijenog mladića sa Kosmeta: "Ne verujem da će bilo ko da odgovara zbog napada na mog sina"
Copyright Pretučeni mladić Nikola Perić Kancelarija za KiM

Još ne znam ko su napadači na mog sina Nikolu, niko me ne obaveštava i ne verujem da će bilo ko da odgovara zbog napada, kaže za Kosovo onlajn Slobodan Perić, otac Nikole Perića (23) iz Zebinca koji je pretučen 9. avgusta.

– Čuo sam da je jedan od osumnjičenih bio u pritvoru 48 sati. Ne znam da li je oslobođen i šta se dešava tokom istrage – kaže Slobodan Perić, prenosi Kosovo online.

pročitajte još:

Njegovom sinu, Nikoli Periću, prilikom napada nanete su povrede po glavi i telu, posle čega su napadači pobegli, a mladić je hospitalizovan u bolnici u Gnjilanu. Tu je i operisan zbog preloma nosnih kostiju.

Portparol Kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani kaže za Kosovo onlajn da policija u slučaju napada na Nikolu Perića intenzivno traga za napadačima.

– Jedna osoba je uhapšena i određen joj je pritvor u trajanju od 30 dana. Tragamo za još dvojicom osumnjičenih – kaže Hašani.

Što se tiče napada na srpskog dečaka Mihajla Stankovića u Kamenici, koji se dogodio juče, Hašani navodi da je slučaj preuzelo tužilaštvo.

– Javni tužlac za maloletnike preuzeo je slučaj i predmet. Policija se više ne bavi tim incidentom jer nema ingerencije po zakonu kada su u pitanju maloletne osobe. Incident se dogodio dok su se deca igrala. Oni su komšije, igraju se zajedno. U jednom momentu došlo je do svađe i osim toga ne mogu da saopštim druge detalje – rekao je Hasani.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike