"Poseta Aljbina Kurtija Severnoj Makedoniji skandal nad skandalima"! Vučić oštar - prikazan kao premijer svih Albanaca

13.08.2023

11:37

0

Da nismo toliko puta jači, snažniji, moćniji po tehnici, naoružanju, znate li koliko bi nas puta Kurti napao do sada?, kazao je Vučić

"Poseta Aljbina Kurtija Severnoj Makedoniji skandal nad skandalima"! Vučić oštar - prikazan kao premijer svih Albanaca
Copyright Tanjug/Dopisništvo KIM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jutros govorio i o poziciji vojske Srbije u svetu, ali i poseti Aljbina Kurtija Severnoj Makedoniji.

-Poslednji podaci govore da je Vojska Srbije prva u regionu. Naša armija je mnogo snažnija nego što je bila, ali moramo da se čuvamo jer jedini u okruženju nismo NATO. U Severnoj Makedoniji poseta Aljbina Kurtija je skandal nad skandalima, pokazivani su simboli Velike Albanije, on je prikazan kao premijer svih Albanaca, otvorena je ulica Adema Demaćija velikoalbanskog separatiste koji je bio mentor Kurtiju. 

Da nismo toliko puta jači, snažniji, moćniji po tehnici, naoružanju, znate li koliko bi nas puta Kurti napao do sada? I Šutanovac je to čak primetio. Ne bi napadao centralnu Srbiju već i Severnu Makedoniju i Crnu Goru. Obratite pažnju. Zato je važno da oni koji podržavaju Kurtija sa Zapada, da napadaju Srbiju. Mi moramo da čuvamo naš narod i svoju zemlju, da prihvatamo kompromise i da popuštamo ako treba da sačuvamo narod... Hrvatska ima izuzetno snažnu vojsku... - rekao je.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike