Obezbeđena sredstva za Kancelarije za mlade u šest opština na KiM

10.08.2023

07:25

0

Na ovaj način će mladi sprovesti sve programe koje planiraju kako bi njihove ideje ugledale svetlost dana

Obezbeđena sredstva za Kancelarije za mlade u šest opština na KiM
Copyright Tanjug/Dopisništvo KIM

Zahvaljujući odličnoj saradnji Kancelarije za KiM i Ministarstva turizma i omladine, šest opština na Kosovu i Metohiju dobiće sredstva za otvaranje novih Kancelarija za mlade, saopštila je Kancelarija za KiM.

U ime Kancelarije za KiM i direktora Petra Petkovića, na izuzetno dobroj saradnji i svemu onome što se čini za srpski narod na prostoru Kosova i Metohije, zahvalio se zamenik direktora Kancelarije za KiM Veselin Kočanović.

Kočanović je istakao da se nada da će ovi projekti omogućiti da naši mladi na prostoru KiM ostvare svoje ideje.

"Nadam se da će mladi sprovesti sve one programe koje planiraju kako bi njihove ideje ugledale svetlost dana i da će sve to uticati, uz svesrdnu pomoć Kancelarije za KiM, da mladi ljudi ostanu i opstanu na prostoru Kosova i Metohije", poručio je Kočanović.

Ugovori o zaključenju sredstava koje Ministarstvo turizma i omladine dodeljuje za realizaciju aktivnosti lokalnim samoupravama, koje imaju osnovanu Kancelariju za mlade u Republici Srbiji, svečano su potpisani u prisustvu ministra turizma i omladine Huseina Memića i predstavnika lokalnih samouprava na KiM i to: Kosovske Mitrovice, Zvečana, Zubinog Potoka, Leposavića, Prištine i Gnjilana.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike