Jasna poruka predsednika Vučića iz Srpske: Srbija će uvek biti uz svoj narod, ma kakvu cenu lično morao da platim

04.08.2023

20:12

0

Nema više barijera za naš narod! Ma kakva muka da pogodi naš narod, posao Srbije, naš zadatak, obaveza i sveta dužnost je da budemo uz narod RS - poručio je predsednik

Jasna poruka predsednika Vučića iz Srpske: Srbija će uvek biti uz svoj narod, ma kakvu cenu lično morao da platim
Copyright Tanjug printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je tokom obraćanja na centralnoj manifestaciji obeležavanja vojno-policijske akcije "Oluja" da je danas Republici Srpskoj teško, komentarišući situaciju koja je nastala uvođenjem sankcija čelnicima Republike Srpske.

- Slušao sam Mileta (Dodika) malopre. Teško je i njemu, neće on to da vam kaže. Govoriće da im je lako, a i sami će da vide oko sebe neke koji će da kažu "ma nije to ništa, sitnica", al će da ćute kao zaliveni kako i oni ne bi dobili sankcije. Nagledao sam se ja toga. Nagledao sam se toga koliko hoćete. I zato sam večeras ovde, zato što sam gledao kada je Srbija zatvarala granice na Drini i nije davala braći iz RS i Srpske Krajine da pređu. Kada ljudima iz Krajine koji su tražili hleb i dom nije davala da skrenu sa autoputa da ne bi uznemirili nekoga pred izbore. I nikada Srbija više neće da zatvara svoje puteve za svoju braću, za svoj narod. Srbija će biti uz svoj narod i baš me briga koliku ću cenu i lično da platim i bilo ko drugi! Nema više barijera za naš narod! Ma kakva muka da pogodi naš narod, posao Srbije, naš zadatak, obaveza i sveta dužnost je da budemo uz narod RS kada je teško, kada svetska sila RS uvodi sankcije, da kažemo da ćemo pomoći srpskom narodu na svaki način - naglasio je Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike