“Obaveštenje za moje saborce iz SNS – propadosmo”: Brnabić razotkrila tajkunske medije (FOTO)

14.07.2023

21:52

0

SNS jedino da se samougasi da bi "profesionalni" mediji delovali profesionalno, napisala je premijerka

“Obaveštenje za moje saborce iz SNS – propadosmo”: Brnabić razotkrila tajkunske medije (FOTO)
Ana Brnabić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Premijerka Srbije Ana Brnabić komentarisala je na svom Tviter nalogu lažne navode i prognoze pojedinih medija o propadanju Srpske napredne stranke.

- Obaveštenje za moje saborce iz SNS – propadosmo! „...naprednjački projekat blizu kraju“, kaže jedan od „uglednih“ nedeljnika. Molim, šta kažete? Šest god pričaju da smo gotovi? Nemoguće! Pa, SNS jedino da se samougasi da bi "profesionalni" mediji delovali profesionalno - napisala je premijerka na svom Tviter profilu. 

Podsetimo, jedan od ideologa plaćeničke opozicije, Dušan Teodorović, nedavno je javno priznao gostujući na tajkunskoj televiziji Nova S za šta se zalaže i kako njegovi istomišljenici koji svaki vikend protestuju vide budućnost za našu zemlju.

- Sankcije Vulinu su jaka poruka SAD-a Srbiji, a poruka je: odlučite se da li idete na Zapad ili ćete da budete sa Rusijom koja je izvršila agresiju! Moji stavovi su jasni: sankcije Rusiji, Kosovo je samostalna država, pomirenje sa susedima i odmah prijava za učlanjenje u NATO – rekao je Teodorović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike