Ka Jarinju krenula oklopna vozila Kurtijevih specijalaca! Razlog - tradicionalna Bajk rok misija!

07.07.2023

15:38 >> 16:15

0

Ovo je samo još jedan u vidu terora režima lažnog premijera Aljbina Kurtija

Ka Jarinju krenula oklopna vozila Kurtijevih specijalaca! Razlog -  tradicionalna Bajk rok misija!
Copyright Printscreen

U pravcu punkta u blizini administrativnog prelaza Jarinje krenula su oklopna vozila tzv. kosovske policije, prenosi Koha.

Zamenik direktora policije za severni region Veton Elšani rekao je za Kohu da su dobili „informaciju o tome da bi neko danas mogao da pokuša da uđe iz Srbije na Kosovo, ali da još ne znaju o kome se radi“.

– Postoje neke informacije da je neko stigao iz Srbije i naši policajci su tamo. Iz bezbednosnih razloga smo ih poslali – rekao je on.

Više moto udruženja iz Srbije krenulo je jutros na KiM

Više oklopnih vozila takozvane Kosovske policije krenulo je danas ka administrativnom prelazu Jarinje, a kako je za Tanjug rekao portparol policije za region Sever Veton Eljšani oni su krenuli ka prelazu jer su dobili informaciju da su motociklisti iz centralne Srbije krenuli ka KiM.

On je rekao i da ih policija neće pustiti da pređu Jarinje, jer se nisu ranije najavili.

Kako su ranije danas javili prištinski mediji policiji je javljeno da je neko stigao iz centralne Srbije na prelaz.

"Iz bezbednosnih razloga smo ih poslali", rekao je Ešljani.

Više moto udruženja iz Srbije krenulo je jutros na KiM kako bi uručili humanitarnu pomoć za dve porodice iz Kosovske Mitrovice i za obnovu crkve na brdu iznad Zvečana.  

Organizator Bajk rok misije Milić Radević rekao je da već 18 godina postoji ta akcija čiji je cilj pružanje podrške srpskom narodu na KiM i humanitarne pomoći svima kojima je potrebno.

Ovo je samo još jedan u vidu terora režima lažnog premijera Aljbina Kurtija koji provodi nad Srbima na KiM. Kurti, uz pomoć svojih sledbenika, svakodnevno širi laži i podmeće neistinite informacije kako bi pokušao da opravda maltretiranje našeg naroda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike