Opozicija ne želi da razgovara: Cilj im je samo da maltretiraju građane

30.06.2023

19:37

0

Iza slogana "Srbija protiv nasilja" ubrzo se pokazao pravi razlog protesta - maltretiranje građana arogantnom blokadom autoputa i, naravno, preuzimanje vlasti putem ulice

Opozicija ne želi da razgovara: Cilj im je samo da maltretiraju građane
Copyright Printscreen

Deo opozicije i njihovi malobrojni sledbenici blokirali su centralnu beogradsku saobraćajnicu koristeći ukupno između 15 i 20 vozila.

Podsećamo, povod za početak održavanja ovih protesta bila je nacionalna tragedija koja je zadesila Srbiju u vidu dve masovne pucnjave početkom maja meseca.

Iza slogana "Srbija protiv nasilja" ubrzo se pokazao pravi razlog protesta - maltretiranje građana arogantnom blokadom autoputa i, naravno, preuzimanje vlasti putem ulice.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 26. maja da političari iz opozicije koji su organizovali proteste nakon dva masakra u Beogradu i okolini, pozvani na dijalog kada za isti budu spremni.

- Moja vrata su od sutra otvorena za svakog od njih, da rešavamo probleme u institucijama sistema - rekao je Vučić.

On je takođe rekao da je spreman za izbore kada god to opozicija bude htela.

Ali, deo opozicije koji organizuje proteste ne želi demokratsko rešavanje problema - nema razgovora, nema izbora, postoji samo njihova sila i bahatost.

Za pokazivanje ovih metoda oslanjaju se na podršku stranih ambasada. Ali, ne biva to tako. Srbiji više ne vladaju stranci, u Srbiji se pitaju samo građani Srbije. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike