Opozicija želi sprejevima da išara fasade u Somboru! Dokle ide ovo ludilo? (FOTO)

22.06.2023

16:52

0

Oni koji se rukovode sloganom „Sombor protiv nasilja“, planiraju da svoje „nenasilne“ vrednosti demonstriraju ni manje ni više nego narušavanjem izgleda grada.

Opozicija želi sprejevima da išara fasade u Somboru! Dokle ide ovo ludilo? (FOTO)
Copyright Kulturabteilung Neustadt from Pixabay

U javnosti se pojavio dopis o planiranim aktivnostima lokalne opozicije u kojem, prilično paradoksalno, oni koji se rukovode sloganom „Sombor protiv nasilja“, planiraju da svoje „nenasilne“ vrednosti demonstriraju ni manje ni više nego narušavanjem izgleda grada.

Naime, oni pozivaju svoje malobrojne članove da se okupe na Ćelavom trgu i sprejem u boji „ukrase“ grad, i to baš u vreme kada se realizuje „Somborsko leto“, u okviru kojeg se organizuju neke od najposećenijih gradskih manifestacija.

Foto 025.rs
 

Uzevši u obzir da i sami kažu da je neophodno preduzeti krupnije mere, pošto je odziv građana konstantno mali, ujedinjena opozicija nesumnjivo se nada da će posetioci manifestacije doprineti tome da njihova brojnost izgleda veća nego što to zapravo jeste, prenosi 025.rs.

U skladu sa tim, nameće se pitanje koliko su očajničke mere opozicije u želji za skretanjem pažnje, koju očigledno tokom prethodnih pokušaja okupljanja nisu uspeli da realizuju.

Foto 025.rs
 

 

Takođe, ukoliko se makar prividno ova grupa bori porukom „NE nasilnom sistemu, kriminalu, nepravdi i agresiji!” i kvazi promoviše „mirne“ proteste, a potom i sama preuzima narušujuće metode u pokušaju dolaska do izražaja, postavlja se i pitanje koliko oni zaista potcenjuju inteligenciju građana, pošto je i više nego očigledno da su, u ovom slučaju, reči i dela „opozicionara“ u apsolutno protivurečnom odnosu.

Bilo kako bilo, pogledajte i sami dostavljeni materijal, pa procenite. Vrlo je transparentno.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike