Strateško partnerstvo, razumevanje, međusobno uvažavanje, i prijateljstvo! Vučić se sastao sa Orbanom, Novak i Brnabić na Paliću (FOTO)

20.06.2023

10:36

0

Bliskost i prijateljstvo Srbije i Mađarske, danas će biti ponovo potvrđeni i konkretizovani novim sporazumima

Strateško partnerstvo, razumevanje, međusobno uvažavanje, i prijateljstvo! Vučić se sastao sa Orbanom, Novak i Brnabić na Paliću (FOTO)
Copyright Printscreen/instagram/Budućnostsrbijeav

Sastanak predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić sa predsednicom Mađarske Katalin Novak i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom održan je jutros, sa pčetkom u 10 časova, na Paliću.


"Strateško partnerstvo, razumevanje, međusobno uvažavanje, bliskost i prijateljstvo Srbije i Mađarske, danas će biti ponovo potvrđeni i konkretizovani novim sporazumima i projektima, na dobrobit svih naših građana", napisao je predsednik na instagramu i dodao:

"Sa Katalin Kovak, Viktorom Orbanom i Anom Brnabić dogovaramo velike i važne projekte koji će dati dugoročan doprinos rastu i razvoju Srbije i Mađarske, ali i obezbediti sigurnost za naše građane u vremenima koja dolaze. Time danas otvaramo još jedno poglavlje u saradnji i ispisujemo novu istorijsku stranicu u odnosima dve zemlje", piše Vučić. 

 

 

"Živelo prijateljstvo",  poželeo je predsednik Vučić. 

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike