Srbi ga ispratili kako dolikuje: Lažni šiptarski ministar ofarban u narandžasto

16.06.2023

17:45

0

Krasnići je jutros ušao u zgradu opštine Leposavić tokom smene policije i plan je bio da se sastane sa gradonačelnikom Ljuljzimom Hetemijem, zamenicom gradonačelnika Draganom Miletić i odbornicima, što srećom nije uspeo

Srbi ga ispratili kako dolikuje: Lažni šiptarski ministar ofarban u narandžasto
Copyright printscreen/video

Ministar lokalne samouprave lažne države Kosovo Eljbert Krasnići, koji je jutros došao u zgradu opštine Leposavić, napustio je ovaj objekat. Okupljeni Srbi su ga ispratili zvižducima, a na vozilo u kojim je bio bačena je narandžasta farba.

Krasnići je jutros ušao u zgradu opštine Leposavić tokom smene policije i plan je bio da se sastane sa gradonačelnikom Ljuljzimom Hetemijem, zamenicom gradonačelnika Draganom Miletić i odbornicima, što srećom nije uspeo.

Srbi koji ispred zgrade opštine već gotovo 20 dana protestuju zbog nasilnog policijskog zauzimanja i blokade zgrade opštine, bili su revoltirani zbog ovih najava, pa su u jednom momentu pomerili ogradu i došli do ulaza u opštinsku zgradu, ali su se kasnije odmakli ne praveći ikakave incidente.

Novoizabrani lažni gradonačelnik Hetemi, koji je na tu funkciju došao posle lažnih izbora koje su Srbi bojkotovali i na kojima je dobio 100 glasova, ne izlazi iz zgrade opštine već 19-ti dan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike