“Dole glavu!”: Evo kako je izgledalo hapšenje Kurtijevih specijalaca (VIDEO)

14.06.2023

15:00

0

Na fotografijima koje su nastale prilikom hapšenja se da je ova trojka bila na specijalnom zadatku

“Dole glavu!”: Evo kako je izgledalo hapšenje Kurtijevih specijalaca (VIDEO)
Copyright printscreen/MUP

Pripadnici specijalnih jedinica srpske policije uhapsili su danas, na teritoriji centralne Srbije trojicu naoružanih specijalaca tzv. države Kosovo!

Reč je o Rifatu Zeki, Bećiru Sefi i Mustafi Šemu, a na fotografijima koje su nastale prilikom hapšenja se da je ova trojka bila na specijalnom zadatku.

Svi uhapšeni su bili naoružani automatskim oružjem i u punoj ratnoj opremi sa gps uređajima, mapama i drugom opremom.

Brzom i efikasnom akcijom srpske policije, uspešno je sprečen pokušaj tzv. kosovske policije da upadom na teritoriju centralne Srbije izvrše akciju koja po svim parametrima predstavlja teroristički akt u cilju dodatne destaabilizacije i eskalacije sukoba uperen protiv Republike Srbije. Policija će u saradnji sa nadležnim tužilaštvom nastaviti dalji rad.

U prištinskim medijima već je krenula priča kako su Kurtijevi specijalci kodnapovani na teritoriji Kosova i Metohiji, ali srpska policija ima neoborive dokaze da su uhapšeni na teritoriji centralne Srbije.

O akciji je hitno obavešten predsednik Srbije Aleksandar Vučić i on se po dobijanju informacije zahvalio svojim domaćinima u ruskoj ambasadi, gde je prisustvovao prijemu povodom obeležavanja Dana Rusije i momentalno se zaputio u zgradu Predsedništva.

Kako je izgledalo privođenje Kurtijevih specijalaca može da se vidi na snimku iznad.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike