Milenko Jovanov ogolio laži Nove S!

10.06.2023

12:26

0

On je serijom tvitova ukazao na laži Nove S

Milenko Jovanov ogolio laži Nove S!
Milenko Jovanov - Copyright RTS 2 printscreen

Milenko Jovanov, šef poslaničkog kluba SNS, ogolio je serijom tvitova laži Nove S.

"Saznaje, Šolakov centar za  agitaciju i propagandu Nova S, da je održan sastanak sa Brankom Marinkovićem, koji je preminuo decembra 2021. godine. Lešinari, neljudi i amoralni talog. Jesu i biće."

"Najprofesionalniji medij u Vaseljeni izbacio iz teksta ime pokojnog Marinkovića. Izvinjenja nigde. Ekskluzivno su saznali da pokojnik nije mogao da bude na sastanku za koji su objavili da se desio i da mu je prisustvovao. Lično! Od ovih lešinara čovek više ne može ni da umre..."

"Hej, Nova S! Zašto ste brisali iz teksta ime Branka Marinkovića? Vest o njegovom prisustvu sastanku u RIK-u, koju ste jutros objavili, je zaista ekskluziva svetskih razmera!"

"Šokantno! Nova S promenila logo. Autori najavljuju tužbe!"

"Nova S! Saznajemo! Patrijarh srpski gospodin Porfirije najavio hitnu posetu sedištu RIK-a! "Verovali smo u zagrobni život, a zahvaljujući Novoj S imamo i dokaz za neverne Tome ovoga veka". I poglavari ostalih verskih zajednica se zainteresovali za jučerašnje čudo!"

"Nova S eksluzivno saznaje! Sastanku Aleksandra Vučića i predsednice Indije Drupardi Murdu, prisustvovao i Mahatma Gandi!"

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike