Brnabić: Ponosna sam što sam jedan od najbližih saradnika predsednika Vučića - trudila sam se da obavljam posao na najbolji način

07.06.2023

20:18

0

Istakla je da misli da je jedan od njenih najvećih legata elektronska uprava

Brnabić: Ponosna sam što sam jedan od najbližih saradnika predsednika Vučića - trudila sam se da obavljam posao na najbolji način
Copyright Tanjug printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obraćaju se građanima Srbije, a premijerka je poručila da je ovo njen treći mandat kao predsednice Vlade Srbije, kao i da se trudila da svoj posao obavlja na najbolji način.

- Davala sam sve od sebe, i ponosna sam na ono što smo uradili i što sam jedan od najbližih saradnika Vučića. Neke odluke smo morali da donosimo brzo, ali su rezultati neupitni i jasni. Srbija nikada nije na ovaj način napredovala - rekla je premijerka.

Istakla je da misli da je jedan od njenih najvećih legata elektronska uprava.

- Kada sam ušla u politiku, čak i matične knjige smo imali u papirnom obliku. I svakako digitalizacija u koju je tada verovao samo Aleksandar Vučić. Nije bilo sve savršeno, ali smo dali sve od sebe, borili se, i imamo rezultate sa kojima svako od nas može da se ponosi - naglasila je premijerka.

Navela je i da su tragedija i zločini koji su se dogodili nedavno sve ljudski pogodili, pomerili i zaista duboko promenili.

- Ova zemlja i svako od nas pojedinačno nikada više neće biti isti kao 3. maja - rekla je premijerka i još jednom izjavila najdublje saučešće porodicama svih žrtava zločina.

Istakla je da je vlada sa predsednikom Srbije radila zajedno i da su usvojili mere kako bi deca bila bezbednija i da bismo imali bezbednije društvo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike