Gledateljka u "Utisku" kritikovala opoziciju: Kako mislite da prisilite vlast da ispuni zahteve, građanskim ratom? (VIDEO)

05.06.2023

09:07

0

Danijela koja ide na proteste predstavnike opozicije, inače goste emisije, pitala je nekoliko stvari

Gledateljka u "Utisku" kritikovala opoziciju: Kako mislite da prisilite vlast da ispuni zahteve, građanskim ratom? (VIDEO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Gledateljka “Utiska nedelje”, koja se uključila u emisiju, tokom dela u kom se javljaju gledaoci, postavila je nekoliko nezgodnih pitanja predstavnicima opozicije.

Ona se predstavila kao Danijela koja ide na proteste, a predstavnike opozicije, inače goste emisije “Utiska nedelje”, pitala je nekoliko stvari.

Prvo pitanje bilo je postavljeno Mariniki Tepić, koju je gledateljka upitala: “Ko plaća proteste opozicije u Beograd? Mislim da je potrebno da to ljudi znaju.”

Zatim je rekla i da ima “malu zamerku” za Tepić.

“Onaj nasmejani selfi pored sina Stanike Gligorijević, to je bilo baš bezveze”, rekla je u programu uživo ta gledateljka.

Pitanje za Milicu Kralj je glasilo: “Ona kaže da ne priča istim jezikom sa narodom, znate, treba pričati sa narodom koji glasa ovu vlast. Šta to znači, pa svi smo jedan narod.”

Potom je postavila pitanje i trećem gostu: “Rekli ste da nema razgovora sa vlastima. Pa ovu vlast je neko birao, kako mislite da ih prisilite da ispune zahteve, građanskim ratom?”

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike