Pokret socijalista: Uzalud Kurti i žuti lešinari priželjkuju smrt Vučića

30.05.2023

11:22

0

Predsednik Vučić je još jednom pokazao da su mu Srbija i srpski narod na prvom mestu, poručili su iz Pokreta socijalista

Pokret socijalista: Uzalud Kurti i žuti lešinari priželjkuju smrt Vučića
Pokret socijalista - Copyright Facebook/pokret socijalista

Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin izražava punu podršku predsedniku Srbije i predsedniku svih Srba Aleksandru Vučiću u borbi za očuvanje Kosova i Metohije i srpskih nacionalnih interesa. 

- Predsednik Vučić je još jednom pokazao da su mu Srbija i srpski narod na prvom mestu, pokazao je izuzetnu hrabrost i borbu, i svim najuticajnijim ljudima iz evropske i svetske politike ponovio je srpske stavove i još jednom podvukao da se sa današnjom Srbijom ne igra i ne šali. Neka niko više ne mašta da Srbe može da proteruje i ubija, neće više biti "Oluja" i Pogroma, baš kao što u Srbiji neće biti prelaznih vlada kako bi strani faktor mogao da mešetari po našoj državi. Neka dobro znaju i Aljbin Kurti, i svi žuti lešinari koji koriste mrtvu decu u političke svrhe, od slučaja Milivojević preko preletača Marinike, ponavljača Aleksića, unuka crnogorskog ustaše Brkovića i raznih Pogačara, Srbija neće stati. Uzalud Kurti i lešinari priželjkuju smrt Aleksandra Vučića. Aleksandar Vučić će da živi i boriće se još snažnije za Srbiju i sve Srbe - poručili su iz Pokreta socijalista.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike