Ispovest Srbina pretučenog ispred opštine Zvečan: Jedva sam se izvukao iz njihovih kandži, tukli su me i nazivali pogrdnim imenima (VIDEO)

29.05.2023

16:28

0

On dodaje da dokazi za njegove tvrdnje postoje na snimcima sigurnosnih kamera

Ispovest Srbina pretučenog ispred opštine Zvečan: Jedva sam se izvukao iz njihovih kandži, tukli su me i nazivali pogrdnim imenima (VIDEO)
Aleksandar Arsenijević - Copyright RINA

Među više desetina povređenih ljudi od strane kosovske policije ispred opštine Zvečan, našao se i Aleksandar Arsenijević koga su pripadnici policije izvukli i prskali suzavcem direktno u lice, a zatim i fizički maltretirali.

- Priveli su me, a zatim su upotrebili suzavac. Zatim su me odvukli između automobila gde su me tukli. U jednom trenutku sam čuo - nemoj tu ima kamera, što znaci da su kamere snimile ceo događaj maltretiranja. U jednom trenutku u svom onom haosu prepoznao sam jednog policajca, sedog sa pancirom, koji me je tukao i nazivao pogrdnim imenima i psovao sve redom - rekao je Aleksandar Arsenijević.

On dodaje da dokazi za njegove tvrdnje postoje na snimcima sigurnosnih kamera.

- Ovo će prerasti u još veće nasilje. Stanje je alarmantno. Ja sam nekako uspeo da se izvučem iz njihovih kandži i pobegnem kroz maglu suzavaca koji je bio u tom trenutku - ističe Arsenijević.

Aleksandar apeluje na sve nadležne da pod hitno spreče incidente i iživljavanje specijalnih policijskih snaga nad Srbima na Kosovu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike