Vučić: Dobio sam pismo od grupe roditelja đaka koji pohađaju OŠ "Vladislav Ribnikar" - naći ćemo najbolje rešenje za njih

25.05.2023

21:15

0

Mada moram da priznam da je meni prilično blisko to što su napisali - rekao je Vučić

Vučić: Dobio sam pismo od grupe roditelja đaka koji pohađaju OŠ "Vladislav Ribnikar" - naći ćemo najbolje rešenje za njih
predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Copyright TANJUG/ JADRANKA ILIC

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je razgovarao danas sa lekarima i video povređene iz škole "Vladislav Ribnikar", nastavnicu i Petra iz Malog Orašja koji je u teškom stanju, da je bio sa porodicom male Angeline, kao i da je dobio pismo od grupe roditelja kojim će se ozbiljno pozabaviti.

- U međuvremenu sam dobio pismo od grupe roditelja i što je važno, sutra i prekosutra baviću se time. Da znaju da sam dobio pismo danas u popodnevnim satima i odgovorićemo na sve to. Naravno da uvek postoje različita mišljenja i tako dalje. Mada moram da priznam da je meni prilično blisko to što su napisali - rekao je Vučić za Pink.

Istakao je da će se truditi da se pronađe najbolje rešenje.

- Šta god da pokušate da uradite uvek ćete da imate više različitih mišljenja i uvek će neko da bude nezadovoljan. Ali, važno je da čujete glas roditelja, glas koji mora da vodi računa o budućnosti te dece, jer oni moraju, da što lakše pređu kroz ovaj užasan period. Moraju da nastave sa svojim školovanjem i obrazovanjem. Da li to mora sada ili to može od 1. septembra, to je već drugo pitanje, ne mislim da se mnogo gubi time što neće neko tri ili četiri nedelje da ide, jer može i elektronski da pohađa nastavu, kao što smo radili u vreme korone - rekao je Vučić.

Dodao je da postoji bezbroj načina i da treba samo da se vidi kako.

Podsetimo, predsednik je danas upalio sveću za ubijenu decu u OŠ "Vladislav Ribnikar" u prisustvu porodice jedne od ubijenih nedužnih devojčica. 

- U Hramu, zajedno sa porodicom Aćimović, upalio sam sveću za svu decu ubijenu u školi "Vladislav Ribnikar" i njihovu ćerku Angelinu. Ubijena deca su sa anđelima, a naše je da se pobrinemo da zločinci dobiju zasluženu kaznu - poručio je predsednik Srbije.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike