Ako laže koza ne laže rog: Snimci iz vazduha dokazuju koliko je zaista bilo okupljenih na protestu opozicije (VIDEO)

19.05.2023

20:27

0

Na fotografijama iz vazduha jasno se vidi koliko zaista ima okupljenih

Ako laže koza ne laže rog: Snimci iz vazduha dokazuju koliko je zaista bilo okupljenih na protestu opozicije (VIDEO)
Copyright Printscreen

Deo opozicije danas je ponovo maltretirao građane Beograda blokadom Gazele. 

Iako snimci sa opozicionog političkog protesta govore da nije bilo mnogo demonstranata, prozapadni tajkunski mediji preuveličavaju broj okupljenih. Svesno manipulišući snimcima sa ulice, ovi kvazimediji pokušavaju da prikažu lažnu sliku o broju opozicionara.

Printscreen
 

Ipak, ako laže koza ne laže rog. Na fotografijama iz vazduha jasno se vidi koliko zaista ima okupljenih koji su veoma raštrkani.

Printscreen
 

S druge strane, narod Srbije je rekao šta misli u Pančevu. Procene su da je više od 30.000 ljudi došlo da pozdravi ideju i sve ono što vlast na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem radi za našu zemlju.

Tanjug/Rade Prelić
 

Vučić je tom prilikom poručio je da opozicija želi da dođe na vlast sa ulice, a ne na izborima, te naglasio da se to ne radi tako.

Tanjug/Rade Prelić
 

- Oni misle da imaju pravo na nasilje, da određuju ljudima kuda će da se kreću. Kad pogledate koje su škole završili, pa skoro pa nikakve, i to i kad su išli u školu bili su najgori đaci. Sve ostalo posle toga bilo je da nešto "klepe" i ništa više, i ti bi da vode Srbiju. A mi im kažemo "nema problema, znamo kakvi ste" - poručio je on.

Tanjug printscreen
 

Predsednik je dodao da je veoma zabrinut zbog situacije na KiM, jer će Srbija biti uvek kriva šta god da uradi, ali da neće dobiti nezavisno Kosovo.

Tv Pink Printscreen
 

- Srbi su im danas dali rok do 1. juna da se prekine sa šikaniranjem i maltretiranjem građana srpske nacionalnosti. Veoma sam zabrinut jer nikada ne znate koja će nova provokacija iz Prištine da dođe. Ali jedno znam, šta god Priština uradila i šta god im oni rekli tobož, uvek će na kraju Srbija da bude kriva, jer je Priština njihovo čedo koje su napravili, istakao je Vučić.

Tanjug printscreen
 

On je istakao da je od raznih istočnih sestrinskih službi dobio informaciju da je ovo pokušaj obojene revolucije u Srbiji.

 

 

- Ne znam čega su ovo pokušaji, znam samo da su odvratni pokušaji da se zloupotrebi smrt dece, da biste vi postali veći, bolji i pametniji za naš narod - rekao je Aleksandar Vučić pred masom koja se okupila u Pančevu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike