Protest političkih partija u Beogradu! Đilas, Jeremić, Brkić, Dejan Petar Zlatanović, Pjotr Nikitin među okupljenima

08.05.2023

19:02

0

Poslanici grupa Ujedinjeni, Narodna stranka, Zeleno-levi klub, Moramo-Zajedno i Demokratske stranke okupljaju se ispred Skupštine Srbije na protestu političkih partija

Protest političkih partija u Beogradu! Đilas, Jeremić, Brkić, Dejan Petar Zlatanović, Pjotr Nikitin među okupljenima
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Poslanici grupa Ujedinjeni, Narodna stranka, Zeleno-levi klub, Moramo-Zajedno i Demokratske stranke okupljaju se ispred Skupštine Srbije na protestu političkih partija, samo dan nakon što će proći trodnevna žalost u Srbiji zbog tragedije koja se dogodila 3. maja.

Formalan organizator današnjeg protesta u Beogradu, kojim opozicija želi da ispolitizuje tragične događaje u Srbiji, je Srđan Milivojević, poslanik sa liste Marinike Tepić koji je priželjkivao smrt detetu i bratu predsednika Vučića.

Na protestima je govor održala aktivistkinju Kreni-promeni, Marinu Vidojević koju nisu predstavili kao aktivistkinju već kao profesorku.

Kao jedan od zahteva izložila je smenu Branka Ružića koji je već podneo neopozivu ostavku.

Na platou ispred Narodne skupštine je u 17:30 časova stigli su Milovan Brkić, glavni i odgovorni urednik "Tabloida, Pjotr Nikitin iz pro-ukrajinske organizacije "Čini dobro" i Dejan Petar Zlatanović, osnivač i urednik internet portala "Srbin. info".

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike