Vučić se obraća naciji danas!

24.04.2023

07:27

1

Autor: J. S. J.

Vučić je juče naglasio da Srbi neće nikoga drugog ni da slušaju i ničijim tuđim interesima da služe

Vučić se obraća naciji danas!
Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se u ponedeljak u 13 časova naciji i dati analizu izbora na severu Kosova i Metohije.

Podsetimo, na vanredne izbore u četiri opštine na severu KiM izašlo je 1.566 Albanaca i 13 Srba, izjavio je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković. Petković je precizirao da su na severu Kosovske Mitrovice glasale dve osobe srpske nacionalnosti, u Leposaviću sedam, u Zvečanu četiri, a nijedna u Zubinom Potoku.

Vučić je juče naglasio da Srbi neće nikoga drugog ni da slušaju i ničijim tuđim interesima da služe, već da Srbi hoće da služe svojim interesima, i da hoće mir sa svima.

-Nameravaju da uspostave vlast onih koji ne mogu da dobiju ni jedan ili dva odsto glasova, koji ne žive na severu KIM. I za sve to tražili su naše odobrenje i našu saglasnost, a ja sa ponosom moram da vam kažem, da je do ovog trenutka izašlo svega nekoliko Srba, nisam preterao, svega nekoliko Srba u sve četiri opštine zajedno", rekao je Vučić na obeležavanju Dana žrtava genocida NDH u Jasenovcu i Donjoj Gradini.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike