"Srbija će pobediti svojim radom i odgovornošću": Nedelja sa predsednikom Srbije (VIDEO)

23.04.2023

21:43

0

I danas živimo u vremenu punom izazova, ali u jednoj drugačijoj, jačoj Srbiji - poručio je predsednik Vučić

"Srbija će pobediti svojim radom i odgovornošću": Nedelja sa predsednikom Srbije (VIDEO)
predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Srbija se svakodnevno razvija i ostvaruje svoje snove, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i osvrnuo se na nedelju za nama.

- Otvorili smo veoma važnu fabriku za Valjevo, Kolubarski okrug i celu Srbiju, čiji smo kamen temeljac položili pre samo nešto više od godinu dana - poručio je on u objavi na nalogu "buducnostsrbijeav".

Poručio je da se svakog dana se zalažemo za to da Srbija ne zaboravi sva ona velika imena koja su svojim angažmanom, upisala ime naše zemlje na stranice svetske istorije.

- Zato mi je posebno drago što će novi veličanstveni sportski objekat u srcu Beograda, poneti baš ime Dude Ivkovića, bez kojeg srpska i svetska košarka ne bi bile iste - rekao je on.

 


Isto tako, naglasio je važnost na podsećanje i da se nikad ne zaborave svi one koji su mučki ubijani u logoru Jasenovac i Donja Gradina i dozvoli da se njihova imena i zločini koje su pretrpeli zaborave.

- I danas živimo u vremenu punom izazova, ali u jednoj drugačijoj, jačoj Srbiji. Svakodnevno pokazujemo poštovanje i želju za očuvanjem mira, ali i odlučnost i hrabrost da čuvamo svoje nacionalne interese, da se razvijamo i napredujemo - rekao je on i dodao "Srbija će pobediti svojim radom i odgovornošću!"

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike