"Nemam nikakve sumnje u istorijsku ulogu naše Stranke, ona je promenila tok srpske istorije": Vučić siguran u SNS (VIDEO)

11.03.2023

07:00

0

Autor: 24sedam

SNS je izdigla zemlju na površinu i počela da je uvodi u korak sa razvijenim svetom, u apsolutno svim oblastima - poručio je Vučić

"Nemam nikakve sumnje u istorijsku ulogu naše Stranke, ona je promenila tok srpske istorije": Vučić siguran u SNS (VIDEO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački

- Ja nemam nikakve sumnje u istorijsku ulogu naše Stranke, ona je definitivno i zauvek promenila tok srpske istorije - poručio je predsednik Aleksandar Vučić, na jučerašnjoj sednici GO Srpske napredne stranke.

U objavi na Instagramu on je rekao da je SNS "iz puta u ambis ili tavorenja u ambisu, izdigla zemlju na površinu i počela da je uvodi u korak sa razvijenim svetom, u apsolutno svim oblastima".

- To je nešto što ne može da se negira - poručio je Vučić.

 

 

On je najavio i da su u toku pripreme za skupštinu stranke koja će biti održana 27. maja i istakao da predstoje važne nedelje i meseci.

Uputio je naprednjacima molbu da se pripreme za period koji nije lak za našu zemlju i poručio da će od danas obilaziti sve okruge po Srbiji.

- Najveći deo odgovornosti je na nama. Do sada smo sve probleme uspevali da savladamo i postignemo dobre rezultate. Nemojte da sada pokleknemo i napravimo greške kakve nismo prethodnih 10 ili 11 godina. Živela Srpska napredna stranka, živela Srbija - završio je obraćanje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike