Predsednik Srbije razgovarao sa Hilom: "Saglasili smo se da je hitno formiranje ZSO od prioritetnog značaja” (FOTO)

03.03.2023

09:49

0

Vučić se zahvalio na pozivu za učešće na predstojećem Samitu za demokratiju koji će se održati onlajn u martu ove godine

Predsednik Srbije razgovarao sa Hilom: "Saglasili smo se da je hitno formiranje ZSO od prioritetnog značaja” (FOTO)
Kristofer Hil i Aleksandar Vučić - Copyright Printscreen/instagram/Budućnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom i obavestio ga o poslednjoj rundi razgovora u Briselu.

- Saglasili smo se da je hitno formiranje Zajednice srpskih opština od prioritetnog značaja, ali i da je potrebno još mnogo napora, rada i razgovora kako bi se rešili nagomilani problemi u svakodnevnom životu građana na Kosovu i Metohiji - napisao je Vučić na instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Vučić se zahvalio na pozivu za učešće na predstojećem Samitu za demokratiju koji će se održati onlajn u martu ove godine, a na kojem će biti reči ne samo o značaju demokratskih vrednosti u današnjem svetu, već i o ekonomskim globalnim perspektivama.

- Razmenili smo mišljenja i o planovima Srbije u pogledu diversifikacije izvora energije i energetske efikasnosti, ali i o brojnim drugim pitanjima od obostranog interesa - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike