KPN: Vuče, gde si bio 1999. godine tokom NATO bombardovanja?

02.03.2023

11:48

0

Jeremić je primer političkog marodera koji u najtežim trenucima kroz koje je prolazio njegov narod nije mogao da bude uz njega - izjavio je Ivanović

KPN: Vuče, gde si bio 1999. godine tokom NATO bombardovanja?
Vuk Jeremić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Konzervativni pokret naši izdao je saopštenje u kom je predsednik ovog pokreta Ivan Ivanović upitao gde je bio Vuk Jeremić sada lider Narodne stranke tokom NATO agresije na SRJ.

- Ivan Ivanović predsednik КPN  postavlja pitanje Vuku Jeremiću lideru Narodne stranke gde je bio 1999. godine tokom NATO agresije na SRJ?

Vuku Jeremiću su puna usta odbrane Кosova i Metohije, ali za vreme NATO bombardovanja SRJ 1999. godine nije bio u vojsci kao većina njegovih vršnjaka, ali što je još gore nije bio ni u Srbiji kako bi se solidarisao sa svojim narodom.

Dok je srpski narod stradao od NATO bombi Vuk Jeremić je živeo u Londonu i radio za zapadne kompanije  Dojče Bank, Astra zeneka i ostale i živeo na visokoj nozi.

Nikakva šminkanja politike biografije Vuka Jeremiće ne mogu promeniti činjenicu da je tokom bombardovanja 1999. godine birao tapete za svoj luksuzni apartman u Londonu i da nije bio u Srbiji sa svojim narodom.

Vuk Jeremić je primer političkog marodera koji u najtežim trenucima kroz koje je prolazio njegov narod, nije mogao da bude uz njega i da se odrekne  luksuza, a sada želi da osvoji jeftine poene i sebe predstavi kao patriotu koji brani Кosovo i Metohiju - izjavio je predsednik КPN Ivan Ivanović.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: kpn.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike